1. Videnbase
  2. Administrer medarbejdere

Hvor kan jeg se medarbejdertilfredshed i Frontliners?

For at se medarbejdertilfredsheden i Frontliners skal funktionen være aktiveret. Følg disse trin:

1. Aktivér måling af medarbejdertilfredshed:

• Gå til VagtplanIndstillinger.
    • Slå "Mål medarbejdertilfredshed" til.
  2. Sådan ser du tilfredsheden:

• Gå til forsiden af Frontliners.
    • Vælg "År" som første valg.
    • Vælg derefter "Medarbejdertilfredshed" som grafindstilling for at få et visuelt overblik over medarbejdernes tilfredshed.

Beregning af medarbejdertilfredshed (NPS):

Frontliners bruger Net Promoter Score (NPS)-modellen til at beregne medarbejdertilfredshed.

• A: Antal scores på 9-10 (Promotors)
  • B: Antal scores på 0-6 (Detractors)
  • C: Samlet antal scores (0-10)

Formel:
(A * 100) + (B * -100) / C

Eksempel:

• A = 80
  • B = 10
  • C = 120
    Resultat: (80 * 100) + (10 * -100) / 120 = 58

NPS-scoren giver en kvantitativ vurdering af medarbejdernes tilfredshed og kan bruges til at måle deres engagement over tid.

Månedlig rapport:

Du kan tilmelde dig en månedlig e-mail med detaljerede scores og kommentarer ved at sende en e-mail til support@frontliners.ai.

Denne artikel indeholder alle detaljer om, hvordan man aktiverer, ser og beregner medarbejdertilfredshed i Frontliners.