Hvordan får jeg mine vagter ind i min egen private kalender?

Hvis du vil have dine vagter lagt automatisk ind i din egen kalender, så er her en guide til det.

Du kan abonnere på dine vagter i Frontliners, så de oprettes og opdateres i din egen kalender, når nye vagter tilføjes, eller gamle vagter opdateres.

Følg disse trin eller se videoen nedenfor:

1. Klik på dit profilbillede i øverste højre hjørne af Frontliners-appen.
  2. Vælg menupunktet "Profil".
  3. Vælg "Synkroniser kalender".
  4. Klik på feltet "Vælg din kalender" for at vælge den kalender, du vil synkronisere.
  5. Følg vejledningen på skærmen, som er lavet til netop den kalender, du har valgt.
  6. Klik på knappen "Gem ændringer".

Nu vil din private kalender begynde at synkronisere vagterne fra Frontliners.