1. Videnbase
  2. POS - Kassesystem

Hvordan importerer jeg salgsdata fra EBM/Untill til Frontliners?

Følg disse trin, for at importere salgsdata fra EBM/Untill til Frontliners:

1. Installer Windows-tjenesten på kasseapparatet

• En Windows-tjeneste skal installeres på kasseapparatet for at muliggøre dataimport.
  • Frontliners-teamet opsætter denne tjeneste fjernstyret.

2. Nødvendige oplysninger til opsætning

Frontliners skal bruge følgende oplysninger:

• Startdato: Angiv, hvornår dataimporten skal starte.
  • Endpoint-navn: Navnet på databasen, der bruges af EBM/Untill.
  • Brugernavn og adgangskode: Til at få adgang til salgsdata.
  • TeamViewer-adgang: For at give fjernadgang til kasseapparatet, angiv:
    • TeamViewer ID
    • Adgangskode

3. Sådan får du de nødvendige oplysninger

Disse oplysninger kan fås ved at kontakte EBM/Untill direkte, eller du kan lade Frontliners håndtere forespørgslen. Normalt kontakter Frontliners Mark Illum Scherwin (mib@ebm.dk) fra EBM for at få de nødvendige detaljer.

4. Opsætningsproces

Når Frontliners har modtaget de nødvendige oplysninger, vil de installere og konfigurere Windows-tjenesten på kasseapparatet fjernstyret. Tjenesten vil begynde at importere salgsdata fra den angivne startdato, hvilket gør dataene tilgængelige i Frontliners til rapportering og analyse.