Hvordan kan jeg bytte vagt med en kollega på samme dag?

Når du forsøger at bytte vagter med en kollega på samme dag, kan du opleve, at systemet ikke giver mulighed for det, som følge af overlap. Dette undgår du med en simpel indstilling, der sættes af den der anmoder om byttet.

For at kunne bytte vagter med en kollega på samme dag, skal du aktivere knappen, der beder om at få en vagt retur. Dette kan gøres ved at:

1. Gå til listen over vagter.
  2. Vælg den vagt, du ønsker at bytte.
  3. Aktivér funktionen "Anmod om vagt retur".
  4. Bekræft byttet.

Vagten vil nu være åben for dine kolleger, og de vil tilbyde dig en anden vagt samme dag til gengæld. Når du godkender den vagt, du får til gengæld, vil din leder kunne godkende byttet.