Hvordan kan jeg se mine arbejdede timer i Frontliners?

Frontliners giver en nem måde at få adgang til og gennemgå dine arbejdede timer. Denne information er tilgængelig i lønsektionen af appen, hvor du kan finde en omfattende oversigt over dine tidligere vagter og samlede arbejdede timer.

For at se dine arbejdede timer i Frontliners:

1. Klik på hovedmenuen (tre vandrette linjer også kaldet et hamburger-ikon).
  2. Vælg "Løn".

På lønsiden vil du se en liste over alle dine tidligere vagter. Hver vagt vil vise dato, start- og sluttidspunkter samt de samlede arbejdede timer.

Øverst på siden finder du en oversigt over dine samlede arbejdstimer i den valgte periode, den samlede løn og antallet af timer, du har arbejdet mere eller mindre end de forventede timer.

Du kan vælge datointerval øverst på siden til at se timer for specifikke perioder.

Ved at følge disse trin kan du nemt få adgang til og gennemgå alle de ekstra timer, du har arbejdet, såvel som dine regelmæssige vagter, på ét praktisk sted i Frontliners-appen.