Hvordan overfører jeg løn fra Frontliners til vores lønsystem?

For at overføre medarbejder- og løndata fra Frontliners til dit lønsystem, følg disse trin:

1. Opsætning af lønsystemet

Først skal du sikre dig, at det korrekte lønsystem og lønstartsdato er valgt.

• Gå til Økonomi -> Løn.
  • Klik på Indstillinger-ikonet (tandhjul).
  • Vælg det ønskede lønsystem og angiv lønstartsdatoen.

2. Tilgængelige integrationer

Frontliners understøtter følgende lønsystemer:

• Manuel filupload:

• DANLØN
    • DATALØN
  • Automatisk integration:

• INTECT
    • PROLØN
    • SALARY
    • ZENEGY

3. Sørg for, at medarbejderdata er opdateret

Det er vigtigt at sikre, at medarbejderoplysningerne er fuldt opdateret i Frontliners, især når du bruger automatiske integrationer. Følgende oplysninger er nødvendige for både manuel og automatisk integration:

• CPR-nummer (personnummer)
  • Adresse
  • Bankoplysninger (registrerings- og kontonummer)
  • Skattekortinformation
  • Lønreferencenummer (for DANLØN og DATALØN): Husk at opdatere lønreferencenummeret i Frontliners, så det svarer til medarbejdernummeret i lønsystemet.

4. Overfør eller eksporter løndata

Afhængigt af hvilket lønsystem du bruger, vil fremgangsmåden for at overføre eller eksportere data variere:

For manuel filupload (DANLØN og DATALØN):

1. Initiér eksporten:

• Gå til Økonomi -> Løn.
    • Klik på Eksport-knappen ved siden af lønfanen.
  2. Gennemse dataene:

• En detaljeret oversigt over de data, der skal overføres for den valgte periode, vises.
    • Kontroller for manglende oplysninger eller fejl, som skal rettes før eksport.
  3. Håndter manglende oplysninger:

• Opdater medarbejderdataene i Frontliners, hvis der mangler informationer (fx CPR-numre eller bankoplysninger).
  4. Eksporter filen:

• Efter at have gennemgået dataene, klik på Eksporter for at generere filen.
    • Gem filen på din computer.
  5. Upload til lønsystemet:

• Log ind i dit lønsystem (DANLØN eller DATALØN).
    • Gå til import-/uploadsektionen og følg systemets instruktioner for at uploade filen fra Frontliners.

For automatisk integration (INTECT, PROLØN, SALARY, ZENEGY):

1. Opsæt API-integration (hvis påkrævet):

• Opret en API-nøgle:

• I dit lønsystem, gå til sektionen API-nøgler.
      • Opret en ny API-nøgle og kald den Frontliners.
      • Giv fuld læse- og skriveadgang.
      • Kopiér API-nøglen.
    • Indtast API-nøglen i Frontliners:

• I Frontliners, gå til Økonomi -> Løn.
      • Klik på Indstillinger-ikonet.
      • Indsæt API-nøglen i det angivne felt.
  2. Aktivér yderligere indstillinger:

• NemKonto: Aktivér NemKonto for automatisk validering af bankkontooplysninger.
    • Automatisk oprettelse og opdatering af medarbejdere:
      • Aktivér Automatisk oprettelse af medarbejdere, så nye medarbejdere tilføjes automatisk til lønsystemet.
      • Aktivér Automatisk opdatering af medarbejdere, så ændringer foretaget i Frontliners synkroniseres automatisk til lønsystemet.
  3. Giv Frontliners adgang til dit lønsystem (hvis nødvendigt):

• Gå til Virksomhed -> Administrer brugere i lønsystemet.
    • Tilføj jeannette@frontliners.ai som ekstern lønadministrator med Administrator-rettigheder.
  4. Start overførslen:

• Gå til Økonomi -> Løn i Frontliners.
    • Klik på Overfør-knappen ved siden af lønfanen.
    • Frontliners overfører automatisk medarbejder- og løndata til lønsystemet.
  5. Bekræft dataoverførslen:

• Log ind i dit lønsystem.
    • Bekræft, at medarbejder- og løndata er blevet korrekt opdateret.
    • Kontroller for eventuelle fejlmeddelelser eller nødvendige handlinger.

5. Gennemse og verificer data

• Kontroller medarbejderoplysninger: Sørg for, at alle medarbejdere er korrekt registreret i lønsystemet.
  • Bekræft løndata: Sikr, at lønsatser, arbejdstimer og eventuelle tillæg er korrekte.
  • Løs fejl: Hvis der er fejl eller uoverensstemmelser, opdater dataene i Frontliners og gentag overførslen.

Vigtige overvejelser

• Datakvalitet: Det er afgørende, at medarbejderdata holdes opdateret i Frontliners for præcis lønbehandling.
  • Primær datakilde: For automatiske integrationer fungerer Frontliners som den primære datakilde.
  • Overholdelse af lovgivning: Sørg for, at alle data overholder lokale love og regler vedrørende løn og medarbejderinformation.

Ved at følge disse detaljerede trin kan du nemt overføre løndata fra Frontliners til dit valgte lønsystem og sikre en præcis og effektiv lønbehandling.