1. Videnbase
  2. Administrer medarbejdere

Hvordan ser jeg en oversigt over sygefravær for en enkelt medarbejder?

For at se sygefraværet for en specifik medarbejder i Frontliners, følg disse trin:

1. Klik på medarbejderikonet eller gå til "Administrer medarbejdere."
  2. Vælg kalenderikonet ud for den ønskede medarbejder for at se alle medarbejderens vagter, feriedage osv.
  3. Brug filtreringsmulighederne til at vælge sygefravær som den ønskede kategori.

Dette giver dig et detaljeret overblik over medarbejderens sygefravær og andre fraværsdage.