Installation af appen

Hvis du vil gøre det endnu nemmere at bruge Frontliners, skal du bare installere appen.

MacBook, Chromebook og Windows-computere

1. Åbn en Chrome-browser.

2. Gå til https://app.frontliners.ai, og log ind med de oplysninger, du har modtaget.

3. I adresselinjen i Chrome vises et ikon for en desktopcomputerskærm yderst til højre.

4. Klik på ikonet for desktop computerskærm.

5. Der åbnes et nyt vindue med Frontliners-appen.

6. Tilføj genvejen til appen, hvor du vil have den.

iPhone - brug Safari-browseren

1. Gå til https://app.frontliners.ai og log ind med de oplysninger, du har modtaget.

2. Når du er logget ind, vises der en boks, der beder dig om at installere appen. Hvis boksen ikke vises, skal du klikke på firkanten med en pil opad i bunden af din skærm.

3. Vælg "Tilføj til startskærm". Når appen er installeret, vises den på din telefons startskærm

Android-telefon

1. Gå til https://app.frontliners.ai, og log ind med de oplysninger, du har modtaget.

2. Når du er logget ind, vises der en boks, der beder dig om at installere appen. Hvis boksen ikke vises, skal du klikke på de tre prikker i øverste højre hjørne.

3. Vælg "Installer app". Når appen er installeret, vises den på din telefons startskærm.