1. Videnbase
  2. Opgaver og opslag

Sådan opretter du opgaver og opslag

Ikke al kommunikation er egnet til vores Messenger-app. Når det kommer til opgaver og opslag, har vi gode alternativer til dig.

Ved at oprette en to-do kan du tildele en bestemt medarbejder en opgave, som du gerne vil have medarbejderen til at udføre inden en bestemt dato.

Ved at oprette en bulletin kan du dele vigtig information med alle dine medarbejdere og lade dem klikke på "læst og forstået", så du ved og kan dokumentere, at de har fået informationen.

Se denne korte video, der viser hvordan: