Sådan opretter du roller

Roller er vigtige i Frontliners, da det er på den måde, du segmenterer dine medarbejdere i systemet.

Med denne korte video kan du hurtigt se, hvordan du opretter de forskellige roller/jobtitler:

**Sådan gør du: **
1. Gå til " Medarbejdere" (Administrer medarbejdere) i menuen til venstre
2. Tryk på 'Roller' i højre side af skærmen
3. Tryk på 'Tilføj' nederst for at oprette en ny rolle
4. Vælg forskellige farver til de angivne roller
5. Tryk på "Gem" nederst, når du har oprettet alle de roller, du har brug for.

Farverne vil give et bedre overblik, når du arbejder med vagtplanlægning.