Sådan opretter du vagtplaner

Vi har gjort det meget enkelt for dig at lave en vagtplan, og herunder bliver du taget igennem, hvordan du gør det step-by-step.

Med Frontliners kan du hurtigt lave vagtplan for en hel måned. -Hvis en medarbejder har samme vagt flere gange, behøver du nemlig kun at oprette vagten én gang og vælge at kopiere den.

Sådan gør du:

1. Vælg 'Vagtplan' ude i menuen til venstre.
  2. Vælg "Rediger"-ikonet på den dag, hvor du vil starte med at lægge vagter ind.
  3. Udfyld rolle, tidsrum, og medarbejder. Hvis du vil indsætte en pause eller kommentar til vagten, så klik på tandhjulet. OBS: Systemet vil kun vise dig medarbejdere som har den rolle, og som er tildelt det sted, som du har valgt.
  4. Tryk 'Gem'

Gode råd

• Når du har oprettet den første vagt, kan du ofte spare tid ved at duplikere vagten og blot ændre det der skal ændres på den næste vagt.
  • Når du har lavet alle vagterne på en dag, så kan du kopiere dagen og sætte den ind på alle de andre dage.
  • Når du har lavet alle vagterne på en uge, så kan du kopiere hele ugen, bladre videre til næste uge og sætte dem ind.
  • Du kan også gemme en eller flere uger og "rulle" den ud på alle de uger du har lyst til.
  • Husk at publicere vagtplanen, når du er klar til at medarbejderne skal kunne se den.

Hvad nu hvis
  • Hvis du skal ændre i en vagt eks. tidsrummet el. lign, så klikker du blot på vagten, vælger "Rediger", laver ændringen og trykker 'gem'.
  • Hvis du ønsker at slette en vagt, klikker du blot på vagten og trykker 'Slet'.

Kan du ikke finde den ønskede medarbejder under listen, så tjek følgende

• Har du valgt den rigtige rolle på vagten?
  • Er medarbejderen tildelt den rigtige rolle under 'Administrer medarbejdere'.
  • Er medarbejderen tildelt det rigtige sted under 'Administrer medarbejdere'.