Hvordan kan jeg stemple ud fra min telefon?

At stemple ud ved hjælp af din mobilenhed er muligt, men det afhænger af din organisations indstillinger.

Denne artikel forklarer, hvordan du kan tjekke, om mobil udstemplingsmulighed er aktiveret, og giver trin til at stemple ud både på mobil og på din arbejdsplads.

Løsning:
  1. Tjek om mobil udstempling er aktiveret:
    1. Åbn Frontliners-appen på din mobilenhed
    2. Se efter en udstemplingsmulighed i hovedmenuen eller på dashboardet
    3. Hvis du ikke ser denne mulighed, er mobil udstempling muligvis ikke aktiveret for din organisation
  2. Stemple ud ved hjælp af din mobilenhed (hvis aktiveret):
    1. Åbn Frontliners-appen
    2. Tryk på udstemplingsmuligheden
    3. Bekræft din handling, når du bliver bedt om det
  3. Stemple ud på din arbejdsplads:
    1. Find den dedikerede stemplingsterminal eller -enhed (som regel en POS terminal, tablet eller desktop computer)
    2. Følg instruktionerne på skærmen for at stemple ud
    3. Bekræft din udstemplingshandling, når du bliver bedt om det
Husk altid at stemple ud ved afslutningen af din vagt for at sikre nøjagtig tidsregistrering og overholdelse af din organisations politikker.