Hvordan ændrer jeg start- og/eller sluttidspunktet for en vagt i Frontliners?

Dette vil vise dig, hvordan du ændrer start- og/eller sluttidspunkt for afsluttede og kommende vagter.

Der er forskel på at ændre en allerede afsluttet vagt og en kommende vagt.

Kommende vagter

Når du ønsker at ændre tiden på et kommende vagt, skal det gøres fra vagtplanskærmbilledet. Der er to måder at gøre det på:

• I oversigten skal du blot finde den vagt, du leder efter, og klikke direkte på det tidspunkt, du vil ændre. Du kan redigere som du vil, og så snart du klikker et andet sted på skærmen, er tiden blevet opdateret. Den pågældende medarbejder har også fået en besked i chatten, om at du har ændret vagttiderne.
  • Nogle gange har du flere ting, du ønsker at ændre, samtidig med at du ændrer tiden. I så fald skal du, hvis det er en åben vagt, klikke der, hvor der står "Åben vagt", og vælge "Rediger" i den menu, der vises. Hvis en medarbejder allerede er tilføjet til vagten, skal du blot klikke på den farvede prik, som så åbner vagten. Nu skal du blot redigere tiden og alt det andet, du har brug for at ændre. Klik på "Gem", når du er færdig.

Afsluttede vagter

Når dagen er forbi, og vagten er slut, skal du bruge Løn skærmbilledet til at foretage ændringer i tiderne.

Sådan gør du:

1. Klik på Løn i menuen.
  2. Vælg datoen for den vagt, du ønsker at ændre, i datofeltet øverst på skærmen.
  3. Hvis dagen er blevet godkendt/lukket, skal du klikke på knappen "Genåben" i nederste højre hjørne.
  4. Find vagten på listen, og ret tidspunktet i kolonnen "Opdateret tid".

Du behøver ikke at gøre yderligere, men du kan "Lukke" dagen, hvis alle tiderne er gennemgået og korrekte.