1. Videnbase
  2. Administrer medarbejdere

Opsætning af timeregnskab på medarbejdere

Du kan holde styr på dine medarbejderes timer i forhold til din kontraktlige forpligtelse. På denne måde kan du altid se, om du skal tildele flere eller færre timer til en medarbejder, når du laver vagtplaner.

For at få dette til at fungere perfekt er der nogle få ting, du skal indstille på medarbejderen. Gå til Rediger medarbejder, og start med at indtaste en ansættelsesdato. Denne dato er den oprindelige dato, hvor medarbejderen blev ansat, og timekontoen vil starte beregningerne på denne dag.

Det næste felt, du skal indtaste data i, er timer pr. uge. Indtast de kontraktlige timer, klik på knappen Gem, og nu vil timekontoen beregne, hvor mange timer medarbejderen skulle have arbejdet fra ansættelsesdatoen til dags dato og fratrække alle timer, der er registreret i vagtplanen, så du får det nøjagtige antal timer, som medarbejderen er foran eller bagud med.

Du kan se timeregnskabet ved at klikke på linket Vis timeregnskab på medarbejderen.

Se nedenstående video for at se, hvordan det gøres: