1. Videnbase
  2. Administrer medarbejdere

Hvad er brugerrettigheder i Frontliners?

I Frontliners kan brugere tildeles forskellige roller og rettigheder baseret på deres ansvarsområder. Her er de forskellige brugertyper og rettigheder:

Brugertyper:

1. SuperAdmin: Fuld adgang til alle funktioner og indstillinger. Typisk til ejere eller personer med behov for fulde rettigheder.

2. Chef: Adgang til alt undtagen systemopsætning. Chefer kan administrere vagter, opgaver og medarbejderdata, men kan ikke ændre systemindstillinger.

3. Medarbejder: Grundlæggende adgang til daglige opgaver, som at se vagter og udføre tildelte opgaver.

4. Leverandør: Samme som medarbejdere, men de modtager ikke løn via systemet. De sender i stedet fakturaer til virksomheden.

5. Stempelskærm bruger: Bruges på stempelskærme til at logge medarbejdere ind og ud uden adgang til andre systemfunktioner.

6. Ansøger: Bruges til kandidater, der endnu ikke er ansat, men er under rekruttering. Ansøgere kan kun se oplysninger om deres ansøgning.

Specifikke rettigheder, der kan tildeles manuelt:

1. Opslagsforfatter: Kan oprette opslag på opslagstavlen for teamkommunikation.

2. Økonomiadgang: Giver adgang til økonomiske data såsom salgstal, antal gæster og dækningsbidrag.

3. Økonomi og budgetadgang: Ud over økonomiske data kan brugere med denne rettighed oprette og redigere budgetter og forecasts.

4. Lønadgang: Giver adgang til medarbejdernes løndata, herunder lønninger og lønstatistik.

5. Timegodkender: Kan godkende og rette i medarbejderes tidsregistreringer.

6. Vagtplanlægger: Brugere med denne rettighed kan planlægge og redigere vagter, herunder tildeling af vagter og ændringer i skemaet.

7. Opgavetildeler: Kan oprette og tildele opgaver til andre medarbejdere for at sikre, at arbejdsopgaver bliver fordelt korrekt.

8. Træner: Brugere med denne rettighed kan oprette træningselementer såsom tekster, videoer og quizzer for at træne medarbejdere.