Hvor finder jeg som medarbejder mine vagter?

Lad os give dig en introduktion til, hvor du finder dine vagter.

Fra forsiden af Frontliners er der to måder at finde dine vagter på:
  1. Klik på "Se flere" i øverste højre hjørne af den boks, hvor din første kommende vagt vises.
  2. Ved at klikke på kalenderikonet i menuen.

På mobilen har du to faner. Du vil straks se kalenderoversigten, hvor alle dine vagter i den aktuelle måned er markeret med en lyseblå cirkel. Rul ned, og du vil se alle vagter for i dag og de næste tre dage. Hvis du roterer din telefonskærm til liggende format, vil du se en hel uges vagter.

Når du vælger den anden fane, der hedder "Mine vagter", vil du se en liste over alle dine vagter. Du vil også kunne se de vagter, du har bedt om at bytte væk og accepteret at tage.