1. Videnbase
  2. Administrer medarbejdere

Import af medarbejdere fra Planday

I denne artikel viser vi dig, hvordan du kan eksportere medarbejderdata fra Planday og importere dem til Frontliners.

Først skal du eksportere alle de data, du har brug for fra Planday, så du ikke behøver at indtaste dem manuelt i Frontliners.

Klik på "Medarbejdere" i topmenuen i Planday og vælg "Medarbejdere":

Planday medarbejder menu

Når medarbejderlisten kommer frem er der en "Værktøjer"-knap oppe i højre hjørne som du skal klikke på og vælge "Eksporter data":

Planday værktøjer menu

Når du kommer til Eksporter data siden skal du scrolle ned til til den forud definerede eksport der hedder "Medarbejderoplysninger" og klikke på "Opret rapport"-knappen:

Planday opret rapport

Herunder kan du se hvad der skal stå i de forskellige felter, for at vi får det hele med. Det er vigtigt at der står "Alle" ud for både "Felter" og "Afdelinger":

Planday eksport

Der er en "Alle"-mulighed du skal bruge, i toppen når du klikker på feltet og kan se valgmulighederne.

Klik på "Eksportér data" og send filen pr. e-mail til support@frontliners.ai, så vil vi importere dataene inden for 24 timer.